Skall bli skönt när löpperioden är över för denna gången. Just nu är det Happy som är mest “ivrig” smiley. Hon juckar på Leo från alla håll och kanter, otroligt vilket tålamod han har den gossen. Vega har börjat lyfta undan svansen för Leo nu så vi passar dom noga, släpps inte ur syne!

Har inte hänt så mycket att berätta om här. Vi går våra promenader, olika långa på olika ställen. Lite lydnad försöker jag träna varje dag, gärna flera korta pass när jag orkar och hinner.

I fredags tränade jag med Happy hemma i trädgården. På baksidan av huset är snön i stort sett helt borta och undelaget är jättebra. Nu när det har frusit på igen är det ju inte heller blött, skönt!
Under träningen upptäckte jag att Happy gärna vill springa runt och triumfera med apportbocken så nu har vi börjat träna lite på lusten att lämna av den samma. Har fått fästa ett snöre i den och på så vis ha en “livlina” när springlusten blir för stor. Ja, allt skall ju inte gå för lätt smiley.

I går gick jag en lång promenad runt gärdena här hemma i Göttorp. Hade med mig kameran men missade lite med inställningarna och korten blev lite mörka. Laddar upp ett gäng iaf, bl.a. på de, för dagen, hormonstinna hundarna i våran familj.

Här är en urfälld Leo som kollar om något intressant rör sig i omgivningen.


Happy har hittat ett gravljus att leka med.

I dag har det varit både en bra och mindre bra dag. Bra för att jag har kört mitt träningspass och även utökat det lite plus att vi har varit på en uppfriskande promenad i skogen. Mindre bra för ett tråkigt besked…….

Nu tänker jagiaf stänga denna burken och ladda inför ridhusvistelsen. Om de andra tillåter det även i kväll tänker jag träna lite lydnad med Happy. Hon behöver möe träning smiley.