Nu har en av tre hundar fått sitt vårbad. Det blev Happy som fick vara först, hon är ju i all “skit” som finns smiley.
I onsdags gick vi en långpromenad i skogen och alla äckliga vattensamlingar fick påhälsning av Happy. I torsdags skulle jag vara redig och städa tomten, och det där som göms i snö och kommer fram i tö…. Varje gång jag slängde iväg skit med spaden så nog var Happy mitt i skottlinjen. Ja, hon bara kunde inte låta bli – det kunde ju vara nåt kul jag slängde.
Efter detta kan ni ju tänka er hur Happy doftade smiley så det bar direkt in i duschen för hennes del. Tyvärr varar detta rena inte så länge, det är ju töväder. Massor av grus och smuts samlas i pälsen under våra promenader och dammsugaren borde jobba på högvarv. Ja, jag skriver borde för den är precis lika lat som vanligt smiley.

I går, lördag, var det dags för oss att kunna vara med på rapportträning igen. Åkte iväg upp till Berit utanför Mariestad och det var fyra hundar som fick springa “på riktigt”. Icy var med som stationshund då Berit inte hade någon mottager denna dag. Happy var också med ute på stationerna för att träna och vänja sig vid detta. Efter att de andra var klara så körde vi tre korta sträckor med Happy så även hon skulle få springa lite.
Som vanligt avslutades träningen med gemensam grillning och prat om dagens träning. Happy var med oss hela tiden och själklart fick även hon smaka korv.

På hemvägen åkte vi inom klubben för att lämna hundmat till Eva. Visste att hon skulle ha med sig Vizzla också och man kan ju inte missa en gossestund med en härlig valp.
Happy fick följa med in i klubbstugan och träffa Vizzla för första gången. Det gick bara några minuter så lekte de tillsammans så mycket man kan när en är 9,5 veckor och en annan är 9 månader. Är säker på att dom kommer ha mycket kul tillsammans i framtiden våra “randiga” tjejer.

Efter hemkomst till Göttorp var det dags för lite mer motion. Leo och Vega hade ju varit hemma under dagen så det var bara att bege sig iväg på en skogsrunda med samtliga hundar. Efteråt var vi rätt nöjda hela gänget, det hade varit en lång dag med mycket frisk luft smiley.

Långt där borta ligger vårat hus!

dag har Happy haft träningsfri dag för hon verkade lite trött i morse. Istället gick vi en lång promenad ner till ridhuset på Apelås och tittade på agilityträningen där.

Hästarna var lika nyfikna på Happy som hon på dom.

Perfekt miljöträning med många nya människor och hundar för Happy. Att hon även fick leka lite med några snygga gossar gjorde inte saken sämre. Efter någon timme begav vi oss hemåt igen och Happy sprang lös stora delar av vägen. Alla snöhögar och vattenpölar har fått “besök” och den lilla damen är skitig som bara den igen. Men kul hade hon!
Här nedanför är några “klickbara” bilder från dagens promenad. Happy leker jämt!

Vårtecken????

Dagens sista ord blir en grattishälsning till Leos dotter och Happys syster Bina som i går gjorde debut på officiell utställning. Att sedan kamma hem CK, Cert och bli BIR är ju bara BÄST!!!
Stort grattis till Trine och Bina från oss alla här i Göttorp. Vi är SÅ stolta över er!