Ja, trots allt så går livet vidare. Vi har hämtat hem Vegas urna och hon är nu begravd tillsammans med sin mamma och sin lilla halvsyster. Även grönisen Zorro finns på samma plats. Känns skönt att ha våran “princessa” hemma igen!

Under midsommar hade vi besök av Shaki med familj och äntligen såg det ut att Leo blev lite glad igen. Undrar om han fattar att han faktiskt har syskon kvar? Att inte alla försvann med Vega?
I vilket fall som helst så blev det bus med bollar och “ta fatt” lekar. Den enda som inte ides vara med var Elmi, hon är inte mycket för lek. Ja, så är hon ju ingen Holländare heller smiley.

Jag har inte varit så väldigt flitig på träningsfronten de senaste två veckorna. Det har blivit ett spår och en rapportträning. Har tränat liiite lydnad, kört många budföringssträckor och massor av fårbesök. Monicas gutefår verkade känna igen oss när vi var där i söndags för två av flasklammen kom fram direkt och ville hälsa. Även de vuxna verkade känna igen Happy för de hade inga bekymmer med att vi gick runt i hagen.
Har även varit på Klämmestorp för gång nr två i prova-på-kursen i vallning. Nästa vecka skall vi dit igen, jippi!
Ja, glömde ju nästan att vi på midsommardagen var hos Britt-Marie och vallade både får och ankor. det är SÅ kul!!!! Hoppas verkligen vi kan få gå en “riktig” kurs snart och att jag får en chans att träna tillräckligt även mellan kurstillfällena. Så känner du någon som inte bor alldeles för långt härifrån, och har invallade får, hör av dig. Vi vill gärna träna mer!

I eftermiddag blir det eventuellt en liten tur till Tunarp. Det är träningstävling i fårvallning och jag tänkte kolla in vad som krävs av oss framöver smiley

Dagens bild är en tagen förra sommaren när vi var på semester i Norge. Happy är så liten och söt i sin flytväst.