Den senaste veckan har det blivit mest mys för våran del. Tränade lite lydnad på tisdag och lite lydnad och upplet på onsdag när vi var på klubben (ja, Götene BK alltså smiley).

I söndags var vi med på Götenes Förenings och Friskvårdsdag där Götene BK hade en liten “hörna” med rallylydnadsbana och även lite agilityhinder. Fyra hundar fanns med “på plan” hela tiden, Ida, Vizzla, Charlie och Happy. Att Vizzla löpte gjorde endel hundar mycket nyfikna och hon fick uppvakning som hette duga. Speciellt en ung kompis, Vegas, från promenadkursen som kom förbi och hälsade på. Här var det kärlek vid första doften smiley.
En del lokala tidningar var förbi och pratade med oss och några fotade också. I “min” tidning, NLT (Nya Lidköpingstidningen) fanns det bl.a. en bild på Happy och Vegas som kramades….
Ja, mycket bus och även lite träning blev det och det var rätt gôtt att packa ihop när regnet ökade i styrka vid 13-tiden. Vi hade haft tre timar med bara lite lätt regn, och att regnet formligen vräkte ner när vi åkte till klubben med hinder o.dyl gjorde inte så mycket. En härlig eftermiddag i stugvärmen var precis vad vi längtade efter!

Annars så har jag ju hunnit med lite egen träning under veckan och även en kväll med spanska. Bihålorna har inte blivit helt bra men lite bättre är det. Får se vad och när nästa steg blir av.

Dagens bilder är hämtade från några av våra promenader. I torsdags blev det promenad med både Leo och Happy i området runt Furumossen. Avslutade på plan med lite budföring för Happys del och som belöning blev det kamplek med husse. Jippi!

Leo längtar efter att få vara med.

Det finns två av oss…

Jag och min kotte!

Lördag åkte Happy och jag själva till klubben för en “mysdag”. Först blev det en lång promenad med lite kantarellplockning för att sedan avsluta med lite platsliggning på plan. Bilderna är tagna på promanden när Happy, som vanligt, var både högt och lågt.

Alltid får jag vänta på min matte! Är det inte kantareller hon letar så sitter hon på knä med kameran framför nyllet…

Ja, det var allt för i dag. Nu skall jag pyssla om Magnus en liten stund, han är sjuk och hemma från jobbet. Alla kan vi väl behöva lite extra omtanke när vi känner oss krassliga. Och speciellt en kar som är förkyld!!!