Vill bara tacka er alla för gratulationer och hälsningar både här i bloggen och på FB!
Ja, inte bara till Happys cert utan än mer till “krya på dig” hälsningarna till Leo. Vi håller allt vi har av tummar för att han med tiden skall bli helt återställd. Märker att han fortfarande är beroende av sina mediciner men än så länge har det ju bara gått en vecka sedan veterinärbesöket.

I går hade vi en härlig dag. Först en skön skogspromenad på fin mark för Leos skull. Plockade lite kantareller, letade godis och hade bara mysigt.
På eftermiddagen åkte jag iväg med Happy i bilen för lite extra aktiviteter. Först ett stop vid en grusparkering i Götene där hon fick gå ett litet spår med två nittio graders vinklar. I början hade hon lite bråttom men med Mach-selen på så fick hon ner näsan, och efter en stund blev även tempot lagom. Det blev också en fin övning i koncentration då en del bilar, cyklar och fotgängare passerade, ganska nyfikna på vad vi höll på med gissar jag smiley.

Efter den lyckade spårningen åkte vi till Götene BK. Först blev det en 45 min promenad med kantarellplockning och sedan lydnadsträning.
Happy var en dröm att träna med denna kväll smiley och jag (vi tror jag faktiskt) njöt av varje minut. Både linförighet, framförgående, hopp, inkallning, ligg och även lite apportering. Å vad jag älskar denna hund – som oftast iaf!

I kväll blir det åter igen en tur till klubben. Får se hur mycket jag orkar då jag själv har genomfört ett rätt jobbigt pass hos sjukgymnasten i dag. Men lite skall vi nog få till…

Avsluter med lite bilder från utställningen i Lindesberg och ett par på Happy från söndagens rapportträning.

Först några bilder på systern till våran träningskompis Ida. Hon heter Skyelice A Heart Pikake Lei men kallas det lite enklare “Bellis”.

En annan långhårstik, Takanja’s Fearless In Blue, blev 1:a i champ.klasse, 1btkl och sedan även BIR. I BIS’et åkte hon ut precis som Happy utan placering. Hon visade, i rasbedömningen iaf, en härlig glädje och utstrålning och hon rörde sig fint i ringen.


Här är ettan och tvåan i championklassen, den blåa tiken och Bellis.


“Bellis”, SE VCH, SE UCH och KORAD Skyelice A Heart Pikake Lei.

Storms skulle exteriörbeskrivas och Alexandra fyller i nödvändiga uppgifter i protokollet.


SBCH KORAD Fuerza’s Storm

Storm tänker på allt det goda matte har lovat honom…

Happy vid strandkanten.

Under Bruks SM beställde jag ett nytt skynke till Happy. Som en hyllning till hennes danska upphav fick det gå i färgerna rött och vitt. Det var även självklart att ha med delar av hennes namn som ju är “Be Happy” smiley. Passar bra, eller hur?