Ja, i går skrev jag ett långt blogginlägg och sedan försvann bara allt. Kollade att det fanns där efter publicering men sen…. puts väck! Och nu kommer jag inte skriva samma text om igen för jag kommer ju ändå inte ihåg vad jag skrev smiley.

Det får bli en kort sammanfattning över de senaste dagarnas händelser i stället.
Om jag börjar med lördagen så var det Birger stoooora dag, han fyllde gubbe, ja på riktigt alltså. Han blev 50 år och fy vad det låter gammalt smiley, säger jag som har några få år kvar.
Under eftermiddagen dök det upp lite folk till hans “öppet hus” och in alles var det 19 som åt och drack. Hela kvällen/natten blev mycket lyckad och ingen behövde gå hem varken hungrig eller törstig.
Min mamma skall ha den största tacken! Utan hennes hjälp hade jag inte fixat det, och iaf hade det inte blivit endast hemlagat på faten. Men med gemensamma ansträngningar lyckades vi fylla 19 hungriga magar med div. godsaker. Tusen, tusen tack för att du finns där när vi behöver hjälpsmiley mamma!

Här är lite “matbilder” tagna av Einar!

Här är det vackert dukade bordet.

Och här är en bild på tårtan jag hade beställt. Nu var det inte den färgen Birger önskar sig på bilen och det var heller ingen cabbe men ändå…. det var iaf en cadillac – vill han ha en riktig får han köpa den själv smiley.

I måndags var det äntligen en helt vanlig dag, utan städande eller extra matlagning. Åkte en sväng till stan (Lidköping) och köpte hundmat till de randiga och därefter blev det en lång promenad. Vi gick ca 2 timmar på delar av vandringsleden vid foten av Kinnekulle. En underbart vacker miljö med de finaste färger man kan tänka sig. Tyvärr var vädret grått och trist så kameran fick stanna hemma och inga bildbevis kan uppvisas.

I går åkte jag med Happy till klubben en sväng och tränade lydnad. Efter en veckas uppehåll i träningen var jag spänd på hennes koncentrationsförmåga.
Och den var det inget fel på, det blev en jättefin träning och vi avslutade med en skön känsla.
I dag har vi redan hunnit med en skogspromenad där Happy fick springa lös hela tiden. Leo går fortfarande i sele pga sina nackproblem och tyvärr är hältan inte helt borta till trots för att han står på Rimadyl. Vi kanske får röntga honom ändå och se om något syns.

Nej, nu blir det inte mer skrivet i dag. Måste börja förbereda inför kvällens ev spanskalektion och även de två klubbtidningar som snart har manusstop. Ja, det blir en hel del måsten även framöver också. Tur att det är kul saker som MH och tidningsarbete, det gillar jag skarptsmiley.
Ha det gott tills vi hörs igen!