Efter en vecka med bandage och senare “sko” är Happys tass nu fin igen. Hon har fått lite lätt träningsvila den gångna veckan, endast en lydnadsträning utomhus har det blivit. När vi har gått (eller sprungit smiley) på promenad så har tassen hållits torr och fin i sitt “paket” och Happy har verkat lika nöjd och glad som vanligt. Hon har ett underbart humör denna goa hund, i stort sätt alltid glad. Att hon kan vara rätt krävande i vissa lägen, ja det är snarare ett plus, för en sådan arbetsvilja hon uppvisar har jag sällan skådat hos ett långhår.

I dag är det åter igen dags för rapportträning. Och idag skall Happy äntligen få springa, det bästa hon vet här i världen. Som vanligt kommer vi avsluta rapportträning med korvgrillning. Helt ok söndagsmiddag smileyför mig.
Under sena delen av eftermiddagen skall jag iväg på teorikväll med spårkursen. Boken är i stort sätt färdig-läst och snart, snart är det tid för praktisk spårträning med massa nya idéer tankade i idébanken.

Mitt datorkrångel hoppas jag snart är ett minne blott för nu är burken på “översyn”. Då min gamla laptop inte längre ville samarbeta stod jag plötsligt utan kontakt med “nätet”, inte kul alls. Påbörjade letandet efter en bra ny bärbar och efter en massa läsande, tittande och “klämmande” så finns den nu här. Sprillans ny och snabb lyder den min minsta vink, min HP Pavilion dv6…..och en massa andra bokstäver och siffror.
Ja, det enda jag visste när jag påbörjade letandet var att “en HP skall jag inte ha”. Men jag är inte sämre än att jag kan ändra mig. Och än så länge är jag iaf nöjd.

I går hade vi årets första möte i RU utskottet och MH gruppen i Götene BK. Arbetsuppgifter fördelades och vårens två kommande MH “fick” sin personal. Nu är det bara att sätta ihop deltagarlistan och skicka iväg PM och sedan är det bara att köra. Ja, inte helt då. Måste ju fixa lite småsaker i banan och så, men det hjälps vi ju alla åt med att göra.
I dag har jag renskrivit minnesanteckningarna från gårdagens möte och mailat ut till alla i gruppen. Ännu en punkt att bocka av i “måste göra” listan. Skönt!

Ett par bilder kan jag bjuda på i dag. Happy och Leo är de självklara motiven, vad annars 😉
Happy kan inte bara hoppa, hon kan leka björn också.
Leo är lite mer “stillsam”, han är ju trots allt vuxen. Ja, snart 10 år gammal är han.

Nu skall jag leta fram lite sköna varma kläder inför rapportträningen. Har drabbats av en dunderförkylning men tror jag kommer bli mycket mycket bättre efter en eftermiddag i skogen. Lite frisk luft har aldrig varit farlig eller hur?