Ja, nog är det allt lite deppigt just nu. Kanske därför min hemsida fick ny beige layout? Färgen är ungefär som min sinnessträmning……….rätt trist.

Happy är som vanligt happy. Så här glad var jag när vi hade blivit uppflyttade.
Leo är också rätt nöjd nu för han har fått varit med på utflykt. Under midsommarhelgen var vi iväg med husvagnen till Mullsjö och båda hundarna var självklart med. Blev långpromenad på båda och även lite uppletande och ett dopp för Happy. Jag passade också på att bada och det var som vanligt underbart. Jag älskar verkligen att bada och skulle önska jag bodde väldigt nära vatten.
Ja, förresten så har jag gjort det i två dagar nu. Regnet har ju vräkt ner så det blev nästan som strandtomt här hemma. Kolla bilden Magnus tog i måndags.

Men alltid är det gott för något, eller hellre någon smiley.

Ja, hon har kul med sin nya boll som flyter. Slänger den själv!
Sedan retar hon Leo också och han är inte sen att hänga på.

Jag har även varit en sväng till Borås för att hälsa på Buddy och hans matte. Tyvärr är husse sjuk och var fortfarande på lasarettet när jag var där.
Buddy var jätteglad över att se mig även om det är flera år sedan vi sågs senast. Vi gick en lång promenad runt omkring i stan och han är en alldeles underbar gosse. Gillar inte bråkiga motorcyklar och raggarbilar men det gör ju inte jag heller :).
Eventuellt blir det aktuellt att leta ett nytt hem åt Buddy så vet du någon som bor på landet och har lust att ge en pensionär ett gott liv så hör av dig!
Jag skulle gärna haft honom själv men tror inte Leo skulle bli så glad då. Tycker han förtjänar lite lugn på äldre dagar, ja så lugnt det blir med en “happy” i familjen.

Har varit med Leo till Skara Djursjukhus för att kolla upp en knöl Magnus plötsligt hittade. För säkerhets skull tog vi en biopsi och jippi, det var bara en fettknöl. Jag hade, vis av erfarenhet, varit lite orolig innan veterinärbesöket så det var skönt med ett positivt svar.

Som vanligt ägnas en hel del av vår tid till hundträning. Det är jättekul att träna och det spelar ingen roll vad man bjuder Happy på, allt gillas. För att bättra på konditionen har vi kommit igång med cyklingen och även där är hon laddad och med. I går fick jag använda basrösten jag inte har när det dök upp en katt i dikeskanten. För säkerhetsskull steg jag av cykel och gick förbi…. släpandes på Happy.
Vi har även tränat rapport två gånger och det går fortfarande bra. Vårt mål är nu att kunna tävla lägre klass rapport och spår under hösten.
Här lite bilder tagna på Götene BK när Happy får sin boll som belöning.
Ja, det var det roliga för i dag! Jag tänker inte gå in på min deppighet utan nöjer mig med att säga att det du ser på utsidan inte visar hur jag mår på insidan.

Bilder på en vacker blomma får avsluta dagens lilla inlägg.
—-
Hatar Wordfeud…………