Shit vad jag fick springa från skogspromenaden i dag. Leo, Happy och jag blev jagade av bliningar(? för stavning) och bromsar och dom var över allt. Så jag kopplade snabbt loss hundarna och så sprang vi allt vi kunde. Tur att ingen såg oss!

Har redan hunnit med både skogspromenad och träning av mig själv i dag. Och när vi har sån tur att solen skiner så kanske man skall ge sig i kast med rabattrensningen. Behövs efter de senaste dagarnas tillväxt om man säger så.

Det finns inte bara ogräs i mina rabatter. En och annan fin blomma dyker också upp. Här är en bild från “rundeln” bak huset där det bl.a. växer iris.
En annan som också finns i min trädgård är den här…
Ha en fin dag allihopa! Själv skall jag vänta på “datordoktorn” – igen 🙁 Min dator har återgått till gamla synder, den hänger sig…. vill inte ha mer bekymmer nu!