Efter två fina dagar är det så dags för nästa regnområde. Varför måste det regna så ofta? Nu längtar jag efter sol och värme, i flera dagar, så man verkligen får känna att det är sommar. Läste dock i tidningen i går att solen har tagit semester hela julismiley.

I dag går mina tankar till Buddy och hans matte som i går “förlorade” sin husse och make. Det gick snabbare än jag trodde men skönt för Ulf att slippa lidandet.
RIP Ulf!

I dag behövde jag inte springa på hundpromenaden. Tog istället med mig en “ruska”, eller vad det heter på svenska, som användes flitigt. Skickade säkert en hel del odjur in i avsvimmad stadium men jag fick i alla fall hyggligt med andrum. försökte även vara snäll och hjälpa hundarna lite men de tacka med att försöka sno ruskan…en ny fin leksak 🙂

Som ni kanske har sett så har jag åter igen bytt färger på hemsidan. Kom snabbt på att beige inte var någon stor favorit, den blev liksom så platt. Så nu testar jag med blått igen, får väl se hur länge det varar.

Avslutar med en bild på ett av mina favoritmotiv – hund! Och inte vilken hund som helst, busiga tjejen Happy 🙂