Men denna gång gör det mest ont i hjärtatsmiley. Kennelns, och min, förstfödda har fått somna in.
Aquila drabbades av livmoderinflammation, och hade växande juvertumörer i tillägg, och för att skona henne för mer lidande så fick hon sälla sig till mamma Yoba och sina tre kullsyskon. Så nu lyser fyra starka stjärnor på himlen, mina stjärnor!
Man tror man skall bli lite mer härdad mot sådana besked med åren men nej. Jag får lika ont i själen och hjärtat varje gång.
Det som dock glädjer mig är vetskapen om att alla dessa hundar har levt ett härligt liv och har haft världens bästa ägare. Tack till er alla!

Ja, dagarna de gör – snabbt. I morgon drar SM för Bruks- och IPO igång på Axevalla och i dagarna tre kommer jag bara vistas hemma när jag sover. Det skall samtidigt bli väldigt kul att få vara del av arrangörsstaben, att känna pulsen riktigt på “insidan”. det som kommer kännas mest i kroppen är nog säkert lördagens skogstur, rapporten. Oj, vad papper och pennor det kommer gå åt för att hålla ordning på 20 hundar 🙂
Extra kul är att Götene BK i år har två hundar med till SM. Magnus och Kuling i spår och Barbro, Ingemar och Balto i rapport. Vi håller tummarna det hårdaste vi kan för er alla!

Mina egna hundar lär inte få någon träning under veckoslutet så i eftermiddag får det bli spårskogen för vår del. Både Leo och Happy skall få arbeta lite, det älskar dom. Sen på fredag, lördag och söndag blir det nog bara promenader och bus i trädgården de får ägna sig åt. Jag kanske får köpa med något kul eller smakligt från SM’et som plåster på såren 😉

Jag tränar ju inte bara hundarna utan även mig själv. Det gäller att vara disciplinerad och noggrann. Jag är ju tvungen att hålla igång träningen för att må så bra som möjligt.

Ibland blir jag bara så störd på vissa inlägg på FB. Måste försöka att överse dom istället för att bry mig. Inte låta negativ energi och kommentarer få ta någon plats i hjärnan. Oftast beror ju mycket på okunskap och vill dom inte lära eller vara öppna för andras åsikter så “var så god”.

Nu packar jag ihop för i dag. Låter några svarta regnmoln passera för att sedan bege oss till skogs 🙂
Bilderna är tagna under en eftermiddag vid Vristulven, vårt badparadis 🙂