Ja, nu regnar det igen. Och ibland blåser det ordentligt också, ett säkert tecken på att hösten är här. Bara att ta fram långkalsonger, mössa och vantar för att slippa att frysa.

Veckan efter uppflyttningen har varit trevlig, med uppflyttningsfika, en massa gratulationer och självklart en del hundträning också. Vi gillar detsmiley!
Jag var ju inte helt nöjd med lydnadsbetygen så vi jobbar på med lägre-momenten och så får vi väl också lägga på lite högre-moment. Har även hunnit med lite spårarbete och en rapportträning nu i helgen, plus en massa promenader, så alla i hushållet är rätt nöjda så här en söndag eftermiddag.
I dag när vi skulle åka iväg för att köra lite rapport med Happy så hade vi först tänkt lämna Leo hemma hos Magnus. Men se, nej det gick inte! Han kom springande och ville vara med, fortsatte sedan i full fart mot bilen och kunde knappt vänta tills Birger hade hunnit ta fram rampen.
Ja, så Leo fick följa med och efter träningen så fick han springa lös en stund under promenaden. Han verkade så lycklig Leo, glad för det lilla smiley.
Här är Happy på station under träningen i dag.
I dag har vi kört en träning med mycket motivation och även med en lite större svårighet mot slutet. Hon blev lite störd av en hund som skällde i närheten så vi fick hjälpa henne lite på traven med lite visslande men sedan löste hon det galant. Det är kul å se henne, alltid med god fart och så lycklig över att få springa. Hoppas vi hinner “klart” så vi kan tävla Lägre klass rapport i Mariestad i november. Ja, om inte lilla damen tänker löpa då. Stor risk för det faktiskt.

Under den gångna veckan har vi haft kärt besök i Göttorp. Ja, Ceke med familj kom och hälsade på och både han och Happy hade kul där de sprang efter leksaker på gärdet. Det är så härligt att se honom, i bättre form än någonsin. Tack Ingrid och Ian för att ni tar så gott hand om honom, han är kanonfin!!!
Här är lite bilder från Cekes besök.

Ja, som ni ser så lyckades han till slut lura av Happy en leksak, den blåa kongen. det var inte helt enkelt men skam den som ger sig!

I torsdags skulle jag ha varit på spanska-kursen igen men tyvärr fick jag lämna återbud. Huvudvärk och en massa Tramadol i kroppen är ingen hit om man skall koncentrera sig om spanska verb. Hoppas på ett piggare huvud på torsdag då jag gör ett nytt försöksmiley.

Väntar fortfarande på att få tillbaks min stationära dator från “data-doktorn”. Verkar vara skitsvårt att få ordning på den, har ju haft den på “lagning” i flera, flera veckor. Kommer den inte “hem” snart blir jag så illa tvungen att flytta över hemsidan till laptopen, vilken jag egentligen inte vill. Men det är ju så länge sedan jag kunde uppdatera den att jag nästan skäms. Får höra av mig till “doktorn” och tjata igen – och igen- så kanske något händer snart. Kanske bli lite arg?

Ja, det var allt för i dag. Avslutar med en bild som visar hur trevligt jag blir bemött vid besök hos Buddy och matte. De vet precis vad de skall göra för att få mig att känna mig “hemma” smiley