Å, nu har min Mustang kommit smiley.
Ja, det är inte en bil eller häst utan en sprillans ny cykel. Efter priset att döma inte världens “värstingcykel” men den duger säkert fint för mig.
Det blev just en sån en för att jag måste ha dämpad framgaffel, måste absolut ha fotbroms och jag vill inte ha utanpåliggande växlar. Många krav som det var väldigt, väldigt svårt att uppfylla.
Men nu finns den här, vit och grann och snart blir det premiärtur 🙂

Blir inte mycket lydnadsträning på oss nu under löpet. På klubben får man ju inte träna på plan med löptik och det är så tråkigt att träna själv någon annanstans. Tränar lite hemma i trädgården, bl.a. ff, framåtsändande, tungapport och skall men inte lika mycket som när hon inte löper. Kanske är det gott med lite träna-light oxå 😉

Försöker annars träna spår och uppletande så hon har lite att arbeta med. Rapporten får ju ligga på is under löpet då hon inte får vara lös utom synhåll. Litar inte på henne om någon snygging dyker upp 🙂 Väntar nog tills nästa löp med det!

På fredag skall Leo till Malin och bli av med en talgkörtel under det ena ögat. Lite läskigt blir det men samtidigt skönt att slippa irritationen som skavet vid ögat måste innebära. Blir gott å ha det gjort iaf.

I fredags var vi vid Vristulven igen. Först blev det skogspromenad och svampplockning och sedan avslutade Happy och jag med lite simning. Det var fortfarande badbart men rätt mycket kyligare än veckan innan. Mina armar var iskalla när jag väl steg upp.
Men det var uppfriskande och skönt och kul hade vi, Happy och jag. Birger tog några bilder på oss och Leo – som stannade på land 🙂

Det var vackert vid sjön denna eftermiddag,
Och som vanligt ville Happy stanna kvar 🙂
Förra veckan var det en kväll det åskade, blixtrade och regnade så in i norden. Det var rätt sent på kvällen så himlen lystes verkligen upp av ljusskenet. Jag som ju är rätt åskrädd föredrar istället vackra regnbågar som följer efter regnet 🙂

Ibland blir jag så irriterad på mig själv som blir upprörd av vad några gör med sina hundar. Måste sluta med detta då det bara gör mig ledsen och upprörd. Men ibland undrar jag varför en del inte skaffar sig mer kunskap om det dom håller på med…. och speciellt om det drabbar oskyldiga fyrfota varelser.
Kommer ihåg när Magnus var liten hur viktigt det var för en del hur “stora” deras barn var, hur fort de utvecklades, vad dom kunde när osv, osv. Och om inget är sjukligt sent eller tidigt, vad spelar det för roll när? Har aldrig fattat detta!
Nu ser det ut att detta fenomen även drabbar valpar/hundar……. Nej, jag skall sluta bry mig. Sköta mig själv och inte snegla åt andra – så det så!

Nu är det snart dags att åka till en sväng. För fjärde gången i år arrangerar vi ringträning och jag är en av två som håller i detta. Happy får jag ta en promenad med innan för hon får ju inte vara med 🙁

Hej då!