Nu är vi hemma, Happy och jag 🙂
Onsdagen flöt på bra, hade tid hos veterinären kl 17 och även om jag var själv med Happy där så gick inseminationen hur lätt som helst. Hon är verkligen cool, även i lite mer ovanliga situationer och hon litar fullkomligt på sin matte. Wow, det finns nog något jag har gjort rätt iaf smiley

Resan hem gick fint. Började i sol för att sedan övergå i en vacker solnedgång i trakterna av Sarpsborg. När vi sedan hade passerat gränsen till Sverige och närmade oss Munkedal så övergick vädret i spöregn och kolmörker. Sen så regnade det friskt tills vi hade passerat Trollhättan :0, tur jag inte är speciellt brydd av att köra i lite sämre väder 🙂

När vi så småningom var hemma runt tio snåret på kvällen var både Happy och jag glada. Happy var glad för att hon äntligen fick springa lös i trädgården och jag för att jag äntligen skulle få vila nacken. Det är lite påfrestande att försöka hålla skenet uppe en hel veckan när huvudet känns som om det skall spricka. Hade ett riktigt ordentligt utbrott under tisdagen och det var inte helt lyckat om man säger så.
Men det är tufft när man blir provocerad och känner sig riktigt i skosulorna…. man tål inte mycket då 🙁 Men gjort är gjort och jag får bara försöka undvika liknande situationer i framtiden, det är nog det bästa jag kan göra.

Happy mår bra och löpet närmar sig slut. Jag ser fram emot att komma igång med lite träning igen och ffa ser jag fram emot ultraljud någonstans runt dag 25 🙂 Vet att jag inte är ensam om att vänta nu…. Hör av mig till “ni vet vem” så fort vi vet något mer 🙂

Det glädjer mig att Haguen, “pappan”, nu även har godkänt karaktärsprov med skott i Frankrike :)))

Avslutar dagens lilla inlägg med en bild på min älskade Happy.