Nu närmar sig dagen för ultraljud med stormsteg och det skall bli så skönt att få veta säkert (ja, så säkert det går). Vet att det kommer vara några stycken som håller tummarna smiley
Happy mår för det mesta bra. Har varit väldigt hungrig ett tag men den senaste veckan har det varierat väldigt. Men så kan det ju vara, både vid dräktighet och skendräktighet. Vi får helt enkelt vänta och se 🙂

I förra veckan hade vi besök av Buddy. Ja, han kom inte helt själv utan hans matte var ju också med. Det blev två fina, trevliga dagar och även om Happy inte ville släppa Buddy för nära maten eller matte, så gick det över förväntan.
Om jag skulle önska något mer under dessa två dagar så var det i så fall bättre väder. Blev ok på onsdagen men lite för mörkt och grått för att få till riktigt bra bilder. Men jag får bara nöja mig med dom “halvdana”, dom bästa finns kvar i mitt minne smiley

Här är ett “album” (klickbara bilder) med Buddyminnen. Ja, Happy är ju också med på några. Det är svårt att fota utan att hon är i vägen 😉

Blir inte så mycket träning på oss för tillfället. Rapporten får ligga på vänt och lydnad blir det lite grann. Har istället tränat lite mer spår och uppletande i tillägg till alla härliga promenader.
Sista helgen innan älgjakten blev det två eftermiddagar med svampplockning. Hittade både gula och trattkantareller så nu klarar vi oss en stund igen. Happy har självklart varit med och sprungit fram och tillbaks mellan oss och hon verkar njuta av livet 🙂 Hon är helt enkelt happy :))

Happy med sin lilla pinne
Höstens färger är vackra, precis så som Happys

Hon är som vanligt både högt och lågt
Lååång tungaI dag har vi som vanligt varit en sväng till klubben. Happy gjorde ett fint uppletande, två korridorer “i kors”, fyra föremål. Jag blir varm när jag ser hennes stora iver och glädje över att få arbeta, hon ger sig aldrig utan jobbar på tills föremålen är avlämnade hos mig.
Efter uppletande blev det lite svampplockning igen, kan ju inte lämna fina gula kantareller ensamma i skogen när mörkret faller på. Kompisen som fick dom blev säkert glad 😉
Det blev även ett kort pass på lydnadsplan med platsliggning, framåtsändande, linf och ff. Sen tackade vi för oss och åkte hem till stugvärmen.

Och här är vi nu 🙂 Happy ligger på rygg i soffan och snarkar och jag försöker komma i kapp med lite annat smått och gott.
Jag tackar nu för mig för i dag och så hörs vi….
/Hilde