Jag skulle verkligen önska att jag hann uppdatera oftare men det är svårt att hinna med allt. Valparna tar mycket tid och man skall ju även försöka hinna med att tvätta, städa, diska och sysselsätta Izzie. Ja, och sen skall man annonsera, puffa för och försöka sälja in dom som är kvar osålda.
Har fortfarande några killar till salu. Och det är inga dåliga killar smiley. Pigga, glada, aktiva, lekfulla och nyfikna hanar som alla behöver en egen familj. Ingen verkar för “jobbig” utan dom är aktiva men ändå har dom förmågan att koppla av. Ja, självsagt efter vad man kan se nu när dom är sex veckor.

Vi försöker förbereda dom för ett “liv efter flocklivet”, dom får uppleva saker en och en såväl som i stora flocken. Vi gossar och hanterar alla, klipper klor (inalles 180 klor) och borstar dom. Dom vistas i valphage inne och ute på altanen plus en lite större hage ute på gräset. Alla valpar får även självklart utforska hem och trädgård och dom får åka bil.
Som ni förstår finns det ingen tid till annat just nu 🙂

Under veckorna som gått har vi haft en hel del trevliga besök. Både av valpköpare och kompisar. Det är alltid så rörande att se hur valparna möter människor med kärlek och hur tycke uppstår mellan valp och människa. Hjärtat fylls av kärlek när jag ser detta smiley

Här är några bilder av valparna.
Först ut är tiken Extra som skall flytta till Finland.

Den andra tiken Essie (som betyder stjärna) som stannar i Sverige

Hanen Ewil som också blir i SverigeElroy, stora orangea killen blir också kvar i Sverige
Killen med det gröna halsbandet, i stamtavlan med namnet Erex, åker till Nice, Frankrike.
Sen så har vi ett gäng stiliga gossar som just nu inte har några säkra nya hem.
Hanen “Lila” som har en stor förkärlek för att plaska i vattenskålen.
“Beige” heter i stamtavlan Exit då han var den som föddes sist av alla. Han är lekfull och busig och en riktig myshund.
“Ljusblå”, en riktig spillevink, busig och påhittig och en glad prick.
“Brun”, vältigrerad glad skit som gillar bus och mys.
Och sist men inte minst gossen med stort G. En underbar hane som går mer åt det silvriga hållet än guld. Han är pigg, lekfull, glad och väldigt gosig. Vill gärna mysa en stund i knät men kastar sig gärna också in i kamp och lek med sina syskon och med leksaker.
“Blå”
I dag har vi fixat ett slags “valpgym” i utehagen. Blev en hit direkt hos gänget av nyfikna ullbollar 🙂
Bus, lek och lite bråk hör vardagen till.
Extra vill kampa.

“Gula” Ewil och “Gröna” Erex delar på kamprullen.Ja, nu är det snart dags för dagens sista måltid och sen förhoppningsvis några timmars sömn. Trött, det är bara förnamnet just nu 😉

Vet du om någon som kunde vara intresserad av en härlig livskamrat, en hund för ett aktivt liv, så be dom höra av sig till mig. Mina pälslingar 😉 behöver hitta sin egen familj, hur mycket jag än skulle ha kvar dom hos mig.

Och ni som vill gosa med valparna, kom och hälsa på vet jag smiley