Livet rullar på i våran lilla hundfamilj. Valparna växer så det knakar och utvecklas i en rasande fart. Jag försöker så gott det går att ge dom en stimulerande vardag även om dom bara är kvar ett par veckor till. Jag vill ju inte att det enda dom skall uppleva är en hundgård.

Vill skicka en stor tack till alla valpköpare som hör av sig med uppdatering om hur det går och hur valpen mår. Jag sätter stor pris på det och det gör att jag slipper tjata smiley på er 🙂 Nästan alla har även skickat bild på eran valp, kul att följa hur dom växer och vad dom gör i sin vardag. Fattas bild på någon enstaka men jag jobbar på saken 😉

Bröderna Erex och Exter ser till att jag är sysselsatt dagarna i ända. Vi åker till skogen, spårar lite, gör små utflykter i närområdet, kollar in andra djur, åker på brukshundklubben. Ja, försöker hinna med det mesta en valp behöver. Lite mer stadsträning står också på programmet och även lite mer lek med andra hundar nu som dom även fått sin 12 veckors vaccin.

Om bara två veckor åker Exter och sen så kommer ju även Erex att åka iväg. Blir lite kortare resa än först bestämt då vi möts i Paris 🙂 Då får ju Erex nya ägare även träffa Sebastien och pappan Ice Breaker. Happy får dock stanna hemma med Izzie för jag har inte lust att låta henne göra ännu en långresa i år.

Gossarna på upptäcktsfärd

I stort sett allt är intressantUruk’haï och mamma Happy

Rex i full fart på gärdetJag försöker självklart även hinna med lite aktivering för dom vuxna tjejerna. Izzie sköter sig fint på brukslydnadskursen och vi försöker hinna träna lite varje dag.
I går förmiddag fick dom träna uppletande på gärdet hemma. Full fart på båda två och efter några extra skick var alla föremålen inne för båda hundarna. Happy körde på fem föremål, Izzie på tre denna gången.

Happy är inte vacker utan päls men go och glad ändå 🙂
Arbetslust är det aldrig brist på hos Happy
Izzie i farten
På ingång med ett av föremålen
Trevlig helg på er alla där ute!