Ja, ni läste rätt! Det är den 4 juli i dag och fyra!!! månader sedan senaste blogginlägget. Jag skall inte vara så feg att jag skyller på Facebook för det är inte hela sanningen. Jag har helt enkelt inte haft överskott eller orkat blogga. De korta inläggen på FB har fått vara länken till omvärlden, ibland med nåt foto, ibland utan.

Nu är operationsdatum bestämt för mig. Torsdag den 7 september skall diskbråck i nacken opereras på Art Clinic i Göteborg. Det är självklart lite mixade känslor inför detta men jag hoppas det iaf blir lite bättre med nervsmärtorna i armarna.
Och sen behöver jag ju sätta rekord i snabbt tillfrisknande smiley. Den 24 september, 17 dagar efter op, är det dags för MH för E-kullen på Götene BK. Jag SKALL vara med på den där dagen kosta vad det kosta vill.
Så för er som inte anmält än, det vore väldigt fint om ni anmäler lite innan 7/9 så får jag en möjlighet att sätta ihop PM innan op.

Annars har Izzie under våren debuterat i appellklass spår. Har gjort två tävlingar men gärdesspår har inte varit hennes “grej” tydligen. Det första bröt jag, det andra nollade vi pga för mkt strul. Fick med oss två pinnar (en var slutpinnen) men spårarbetet innehöll massor i övrigt att önska smiley
Men skam den som ger sig!!! Har nu anmält till appellklass rapport i början på augusti och hoppas på bättre lycka då 🙂

För en dryg vecka sedan hade vi förmånen att få hälsa på Rex (Exter) då han och Sebastian var i Svenljunga på semester. Och vilken härlig, öppen kille han är smiley. Busig, glad och aktiv men ändå en fungerande av-knapp efter aktivering. Det var verkligen så det värmde i hjärtat då han med all tydlighet visade att han kände igen oss.
Både Izzie och Happy fick var sin promenad med Rex och alla uppförde sig som goda representanter för rasen 😉 Busiga, springvilliga, vattengalna och glada. Härliga hundar helt enkelt.
Stort tack även till Sebastians mamma och pappa som med stor gästvänlighet har öppnat sitt hem för oss. Längtar redan till nästa “reunion” 😉

Sist men inte minst vill jag påminna om att Jag finns här för er alla! Är det något ni undrar över, någon fråga, något ni vill berätta så hör av er!!! Jag svarar på det jag kan och jag är inte för “sjuk” för att bry mig om er och era hundar. Tvärt om är det ni som berikar mitt liv och gör det värt att kliva ur sängen varje dag.
Jag är stolt över er alla, oberoende vad ni gör eller inte gör. Ett livstecken behöver inte betyda ett A4 ark fullt utan några få ord gör mig glad.

Kram till er alla!