Det dröjde lite längre än jag tänkt med den här uppdateringen 🙂 Har inte så mycket nytt att komma med nåt lite finns det allt.
För det första har Izzie tävlat klubbmästerskap i bruks hos Götene BK och tänk, den lilla tjejen kom 2:a av 8 stycken. Pallplats 🙂 Och egentligen är dom tre första uttagna till att tävla distriktsmästerskap för lag men för Izzies del blir det inte så.
Jag räknar inte med att vara i tävlingsbar kondition så snabbt så vi lämnar våran plats glatt åt någon annan. Är stolt bara av att vi lyckades komma 2:a (och med uppflyttningspoäng igen).

I dag har jag skickat ut PM till de anmälda hundarna ur E-kullen. Är ju bara 2,5 veckor kvar och skönt att ha så mycket som möjligt klart nu innan jag opereras. Jag ser verkligen fram emot både kennelträff och MH, det skall bli SÅ kul att få träffa alla igen. Jag kommer ju inte kunna “göra” så mycket men bara att få prata med alla och titta på hundarna blir underbart.

Nu är det bara en dag kvar innan läkarna skall åtgärda iaf ett av diskbråcken i nacken. Börjar bli lite pirrigt men riktigt nervös är jag inte än 🙂 Det kommer nog när jag är i Mölndal smiley

Avslutar i dag med några bilder på mina goa tjejer, tagna på min favoritplats, det nerlagda stenbrottet vid Hällekis. Kommer nog dröja en bra stund innan jag kan hålla systemkameran igen.


Vi hörs snart igen smiley