Long time no see smiley
MH helgen är passerad sedan länge och jag vill rikta ett stort tack till er som kom. Det var SÅ kul att få träffa såpass många av er och era hundar.
För dom flesta var det väl inga överraskningar på MH’t även om kanske någon hade förväntat sig ett litet annat resultat. Men glöm inte bort att många av er hade åkt väldigt långt och det blev mycket för era unga hundar att ta in. Det var långa resor, för vissa över flera dagar. Övernattning på hotell, träff med syskon och en väldigt massa intryck.
Så var stolta över era hundar och jobba på dom sakerna som behöver förbättras, ni har underbara hundar allihopa.

Nu behöver jag eran hjälp!!!!!
Hunden Ewil (Devil) behöver omplaceras då det inte riktigt funkar mellan dom två hanhundarna där hemma. Det blir spänd stämning och med även liten bebis i familjen så blir det inte hållbart i längden.
Ewil är en öppen, glad och barnkär ung kille på 17 månader, grundtränad i lydnad och spår. Han är aktiv och har som dom flesta HH ett behov att att få “springa av sig” då och då.
Är du intresserad, eller vet om någon som kunde vara det, så hör av dig till mig så förmedlar jag kontakt med ägaren. Ewil bor för närvarande i Skellefteå.

En annan av hundarna i E-kullen, Extra, har också flyttat till nytt hem. Hon bor nu tillsammans med en annan långhårig HH tik och det funkar visst jättebra i det nya hemmet. Skönt när en omplacering ser ut att bli till hundens bästa smiley

För min egen del är det lite si och så efter operationen. Har fått nya besvär som jag hoppas det kan göras något åt bara dom kommer på vad som är “fel”. Under tiden försöker jag leva så normalt som möjligt även om jag tyvärr inte kan göra allt jag vill. Hade tänkt debutera i lydnadens startklass med Izzie denna helgen men har tyvärr fått lämna återbud då kroppen inte funkar som den skall.
Så det är lite segt just nu men förhoppningsvis blir det bättre framöver.