Nu har resultat nr 2 från rtg kommit. Denna gången är det Devil (Happy Workmate’s Ewil) som har röntgas med HD A och Ed 0. Jätteskönt med ännu ett bra resultat, nu är det bara åtta kvar smiley
Devil

Devil är fortfarande “ledig” för omplacering. Han är ingen bråkstake annars men tyvärr funkar det inte mellan han och Vegas, att det även finns en fyra månaders baby i familjen gör ju att det blir olidligt om hundpojkarna måste vara i olika rum inne.
Så är du sugen, eller vet om någon som är, på en holländerhane född 20160613, friröntgad både höfter och armbågar, grundtränad i lydnad och spår, hör av dig till mig eller Devils ägare Josefine Dahlberg.

En trist nyhet har jag denna gång. Käraste Ceke, drygt 11,5 år har fått somna in. Han stod på smärtlindring pga besvär från höften men när lindringen inte räckte till längre så var det dags för honom att få vila.
Det känns lite extra i hjärtat för Ceke är en hund jag har träffat regelbundet genom alla år. Han var en underbart charmig kille som alltid mötte mig med kärlek.
Mina tankar går till er Ingrid och Ian och jag vill rikta ett stort tack för att ni gett honom ett så underbart liv. Och pga honom har även jag fått er som vänner smiley

För egen del går det inte så väldigt mycket framåt för tiden. Besvären efter operationen har ju ökat istället för minskat och högerarmen är sämre än någonsin- Har under en tre veckors tid även haft stora bekymmer med nerver i benen, ibland är det så illa att jag knappt kan röra benen. Det blir mycket smärtlindrande mediciner för att försöka komma igenom dagarna, vilket i sin tur gör att det ibland inte går att köra bil.
Har försökt få hjälp från kliniken i Göteborg men det verkar omöjligt förrän den bokade telefontiden jag har den 18 december. Hejja sjukvården smiley

När handen “brinner” försöker jag lindra med ispåse ;(

Jag försöker nu själv så gott det går att påverka min situation med mediciner, vila och försiktiga rörelseövningar. I dag har jag även satts upp på väntelista hos sjukgymnast för att skaffa mig så bra förutsättningar för förbättring som möjligt.

Happy och Izzie får ju inte alltid så mkt träning och aktiviteter som dom skulle önska men vi gör så gott vi kan. I dag har jag tex lagt var sitt gärdesspår där lunchen användes som spårnäring. Det var en hit, tjejerna spårade med stor noggrannhet, inte en matkula missades 🙂

Izzie spårar

Happy spårar

Annars så blir det många långa tråkiga timmar hemma. Högerarmen strejkar ju så det blir bara det allra nödvändigaste gjort vid datorn, inga foton tagna med den riktiga kameran och när även benen strejkar så blir det bara korta lugna promenader. Jag hoppas verkligen det finns nåt ljus i denna tunneln lite längre fram för annars blir jag både folkskygg och gal smiley
Happy och jag

Avslutar med några foton tagna med mobilen. Det är verkligen tur man har mobil med helt ok kamera, det är bättre än inget 🙂

Köpt en tröja där tryck på Devil pryder framsidan
När matte inte kan gå skickar husse och hundarna foto från promenaden som matte kan titta på hemma
Fick ett trevligt mail med bild på Happys syster Bella i Danmark
När vi hörs nästa gång hoppas jag att jag har goda nyheter, om allt som är på G.

Kram!!!!