Äntligen en liten liten framgång! Jag tog tag i saken själv och kontaktade sjukgymnast i Götene. Har haft turen att få en som jag har gått hos tidigare och har stort förtroende för. Så nu är jag igång med träning, inte sån där tuff smiley styrketräning men små övningar för stabilitet och rörelse.
Varför jag har så stora problem med både smärtor och “signal” från nerverna vet jag ju inte säkert än men en teori är att jag rätt och slätt gjort för mycket för tidigt. Läkningen är troligen inte riktigt mogen för mina lite längre promenader och annat jag gör så nu är det bara att inse att jag måste ta det lugnare. Och det är inte jättelätt, både pga min egen aktivitetsnivå och att jag har två stycken hundar som börjar bli understimulerade. Men vi kämpar på så gått det kan och hoppas det blir bättre nu,

I tisdags var det dags för den årliga Julgransflygningen från F/ Såtenäs. Då flyger dom med 16 plan i formation (ser ut som julgran) över en massa städer. I Lidköping var både Gudrun, Per och Malin där och fotade/filmade. Lite kyligt var det men alltid lika imponerande att se deras skicklighet.

Härliga färger i solnedgången