God fortsättning på det nya året! Har haft planer på ett litet längre inlägg med sammanfattning av året som gått men det blev med tanken.

Har tyvärr inte blivit bättre i armarna efter diskbråcksoperationen så jag har fortfarande mycket svårt för att skriva och annars använda armarna mer än en kort stund.
Har nu också stora problem med benen. Om jag inte regelbundet tar mycket starka smärtstillande mediciner så kommer jag inte ens ur sängen, benen bär mig helt enkelt inte. Så nu måste det utredas vad som är “fel”.

Har varit i Göteborg och gjort ny MR på nacken för att se om det är där problemet sitter. Men inget tyder på att smärtorna och problemen med benen kommer från nacken. Däremot är det fortfarande förträngningar på nervrötterna på samma nivå jag nyss opererades så tyvärr blir det nog ännu en nackoperation framöver.
Men innan jag går med på det så behöver jag få lite bättre ordning på benen, har legat tillräckligt länge på sängen nu.

Kära Vega-sonen Chivas fick strax före jul lämna oss och sina ägare Mille och Lars. Han hade under en tid blött näsblod till och från. Nu blev det en större blödning och veterinären och hans ägare bestämde gemensamt att han skulle få somna in. Han var en äldre herreman på drygt 11,5 år som levt ett aktivt härligt hundliv med Mille och Lars i Norge.

Avsluter med några bilder bl.a. på Happy och Izzie. Dessa goa hundar som håller mig sällskap i sängen dag ut och dag in. Dom får inte på långt när den aktivitet och motion dom är vana vid men finner sig även i den här situationen. Underbara tjejer smiley

Happy, 8 år till våren
Happy och Izzie
Izzie med leksaken
Träd i vinterskrud
Hemma i trädgården
På Götene brukshundklubb
Bilderna är av “mobiltelefonkvalitet” då jag inte klarar av vikten på systemkameran för tillfället smiley

Dewil (Ewil) har nu flyttat från Josefine och till sin nya ägare Anneli Mattsson. Där har han sällskap av en schäfertik och en randig katt 🙂 Och självklart sin tvåbenta familj då 🙂

Tills vi hörs igen, ha det gott allihopa. Och ni vet att jag gärna vill höra från er om både stort och smått, problem och positiva saker. Allt smiley