Hej på er!
Snart har det gått ett helt år sedan senaste inlägget. Var ju inte menat att det skulle bli ett så långt uppehåll, men vissa saker rår man inte över.
Dom flesta följer mig ju på FB och vet att jag fortfarande har problem med nacke och armar som gör att jag har svårt att “jobba” framför datorn. Det blir mest korta uppdateringar på FB och Instagram via mobilen.
I slutet på september 2018 opererades jag för andra gången i den här ordningen. På grund av tryck på nervrötter behövde dom gå in och rensa upp för att lätta på trycket.
Jag hämtade mig fint efter operationen men det tar ju sin lilla tid att läka och ännu längre tid för nerverna att “hitta rätt” igen. Nu nio veckor efter op. är det inte så mkt som är förändrat. Har blivit starkare i högerhanden, that’s it. Så jag får jobba på med träning och vila i lagom doser och hoppas på bättring framöver. Enligt expertis tar det upp till två år innan man kan säga säkert hur resultatet är och allt har läkt. Två såpass allvarliga operationer på bara lite över ett år är ju en stor påfrestning på både kropp och själ, ibland är man uppåt, ibland når man “rock bottom”. Men jag har inte helt gett upp än smiley

För hundarnas del blir det inte mycket annat än promenader nu, promenader där husse är koppelhållare. Jag skall undvika alla ryck, något som ju är svårt antingen man håller i koppel eller har dom i midjebälte. Ibland fuskar jag ju men då får jag själv betala för det. Hur det blir med träning och ev tävling framöver får tiden utvisa. Har en dröm om att kunna komma ut och tävla lägre klass rapport med Izzie under våren, men vi får se hur det går.

Under hösten har Happy opererats för juvertumörer vid två tillfällen. Var rätt många tumörer spridda bland juvren på båda sidor/raderna Analys visade att det var elakartade tumörer men om det blir spridning eller nya kan bara framtiden visa. Hon mår iaf bra, pigg och glad som vanligt. Så vi tar inte ut några sorger i förskott här.

Bland hundar från kennelns kullar finns nu endast hundar från D och E-kullen kvar. Har varit i kontakt med samtliga så jag vet i stora drag hur det står till. Vill tacka er alla för att ni hör av er med smått och stort, sorger och glädjeämnen, allt är lika viktigt för mig.

Pr. i dag är 9 av 10 hundar i E-kullen röntgade, och 8 av 10 MH beskrivna eller karaktärstestade (Frankrike). Alla 9 röntgade är fria på höfterna medan en har en 1:a på ena armbågen. Tack allihopa för att ni röntgat era hundar, det betyder mycket för oss alla.

Nu framöver kommer jag försöka göra om hemsidan lite. Just nu så redigeras den från ett program jag har på min stationära dator, en dator som krånglat och varit till reparation till och från under två år.
Så nu har jag istället bestämt mig för att använda one.coms eget hemsidesprogram för att kunna uppdatera direkt via webbläsare, från både telefon och dator. Hoppas jag orkar med det snart, vill få ordning på detta snart.

Nä, nu får det räcka för i dag.Ha det bäst alla mina vänner smiley